De voordelen van een huis in de Provence

Geplaatst op

Heb je er altijd al van gedroomd om een huis te huren in de Provence? Komt het er nooit van? Dan vertellen we je graag waarom je dat vanaf dit of volgend jaar wel gaat doen! De keuze uit verschillende vakantiehuizen in de Provence is reuze. Dit zorgt er voor dat je altijd een prachtige vakantie tegemoet kan gaan. Want, wie wilt er nu niet heerlijk ontbijten of lunchen onder de zon in Frankrijk? Genieten met hoofdletter ‘G’.

Wat kan je allemaal doen?

Wanneer je op vakantie wilt naar de Provence weten we zeker dat je het goed gaat hebben. De Provence is een van de populairste bestemmingen onder Nederlanders en niet zonder reden. Het klimaat is er perfect en je kan heerlijk genieten van de lekkerste wijnen. Wat kan je allemaal beleven in de Provence?

Gorges du Verdon

De enorme klif in de Provence is een van de populairste bezienswaardigheden. Je kan er lekker kanoën of waterfietsen. Daarnaast kan je natuurlijk lekker afkoelen in het water. En de natuur is gewoon prachtig om te aanschouwen.

Mont Ventoux

Als je van fietsen houdt dan is dit de place to be! Deze berg wordt ook regelmatig in de Tour de France beklommen en is daardoor een waar trekpleister voor alle wielrenliefhebbers. Hier moet je zijn geweest. De Mon Ventoux staat ook wel bekend om de naam Reus van de procence. Daarnaast is het uitzicht ook erg prachtig.

Les Paleis des Papes

Dit is het paleis van de Paus en is ook erg populair onder de toeristen. Je kan dit paleis lekker zelf verkennen zonder gids. Ideaal als je gewoon op je gemakje dit paleis wilt bezoeken.

Wat voor tips heb jij?

Wil je een vakantiehuis Provence huren? Dan hopen we jou hiermee overtuigd te hebben. Ben jij wel eens in de Provence geweest. Laat de mede-lezers dan weten waar ze absoluut naar toe moeten gaan.