Feestje wat niet alleen voor kinderen is

Geplaatst op
Sinterklaaspakketten

Ieder jaar komt Sinterklaas weer in de maand December, natuurlijk wil je ook voor de kinderen van de medewerkers dit niet zomaar voorbij laten gaan. Met het kopen van Sinterklaaspakketten kun je niet alleen je medewerkers een leuke traktatie geven, maar ook de kinderen die op het Sinterklaasfeest komen. Veel hoeft het niet te kosten, want bij kerstpakkettenexpress.nl heb je al kruidnoten voor een euro. Maak het zo uitgebreid als je wilt, van een eenvoudige letter tot een compleet pakket snoepgoed.

Sinterklaaspakketten

Inhoud van een pakket

De Sinterklaaspakketten bestaan uit producten welke van zeer goede kwaliteit zijn, uitsluitend worden alleen de beste A producten gebruikt om de pakketten te vullen. Heerlijke marsepeinen aardappeltjes, kruidnootjes en pepernoten, kleine amandelstaafjes en nog veel meer producten om van te smullen. Met het pakket maak je het hele gezin blij, want iedereen lust wel iets om te snoepen na een dag hard gewerkt te hebben. Maak de feestmaand nog meer feestelijk door je relaties en trouwe medewerkers een pakket voor Sinterklaas te geven.

Sinterklaaspakketten

Ook Sinterklaas geschenken

Wanneer je aan Sinterklaaspakketten denkt dan komt het eerste snoepgoed in je op, maar de pakketten bij kerstpakkettenexpress.nl bestaan ook uit leuke geschenken in de vorm van chocolade of andere lekkernijen. Sinterklaas is natuurlijk het feest om even nergens aan te denken, en lekker te snoepen want tenslotte is het er de maand voor. Voor volwassenen en kinderen is dit pakket geschikt, het hele gezin kan er dus lekker van mee snoepen en genieten natuurlijk.