Goedkoop en perfecte kleding bedrukken

Geplaatst op

Er zijn verschillende evenementen of feesten waar je jouw kleding eens voor zou kunnen laten bedrukken. Dit kent namelijk een hoop voordelen waar je als bedrijf of consument profijt van hebt. We leggen je graag uit wat deze voordelen zijn en wanneer je jouw kleding eens zou kunnen laten bedrukken.

Events en beurzen

Als je als bedrijf zijnde een event organiseert of een stand hebt op een beurs is het verstandig om kleding te bestellen en deze te laten bedrukken met je logo. Vaak worden er polo’s besteld en het komt ook nog wel eens voor dat er wordt gekozen voor een tshirtje.

Je kan er voor kiezen om een nette polo te bestellen waarbij je er voor kiest om jullie logo op je borst, mouw en rug te laten drukken of borduren. Op iedere plek waar je jouw logo laat plaatsen kost dit extra geld, maar dat is logisch. Daarom wordt er vaak voor gekozen om een logo op de borst te bedrukken en de slogan bijvoorbeeld op de rug. Hierdoor val je nog extra op.

Zeker wanneer je op een beurs staat is het verstandig om je kleding te laten bedrukken. Dan wordt er nog wel eens gekozen voor overhemden met opdruk. Je komt dan toch wat netter voor de dag maar loopt wel rond in de stijl van het bedrijf.

Voordelen

Naast het laten bedrukken van een polo of overhemd is een t-shirt bedrukken een goedkopere oplossing. Je komt professioneel over als je jouw kleding laat bedrukken door een professioneel bedrijf. Daarnaast zou je het ook nog eens kunnen hergebruiken zeker wanneer hetzelfde personeel langer in dienst blijft. Ik zou ook altijd aanraden om wat extra maten te bestellen omdat het wel eens voorkomt dat een bepaald kledingstuk krapper valt dan je had verwacht.