In het voorjaar gaat het kriebelen

Geplaatst op

Als het voorjaar voor de deur staat, begint het bij jou dan ook weer te kriebelen? Lekker touren op je motor en de vele mooie plekjes die ons land te bieden heeft bekijken. Elke motorliefhebber heeft dat bij de eerste warme zonnestralen van het jaar. Route uitzoeken, motorpak aan, helm op en lekker eropuit gaan in je eentje of met nog meer motorliefhebbers. Maar natuurlijk wel goed verzekerd met een allrisk motorverzekering van Direct Motor Verzekeren.

Gevoel van vrijheid


Motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Even op de snelweg de gashendel losdraaien geeft je een echte adrenaline kick. Dat geluid, wauw! Daar krijg je echt nooit genoeg van. Menig motorrijder zoekt dan wel eens de Duitse snelwegen op om daar echt even los te gaan. Of toch maar lekker touren door de heuvels van Limburg en genieten van het landschap. En natuurlijk onderweg een terrasje pakken in Valkenburg. Zo ziet het ultieme motorritje er toch uit!

Zorgeloos rijden

Maar dit wil je uiteraard wel geheel zorgeloos doen. Qua veiligheid en verzekering. Je zorgt ervoor dat jouw motor goed is onderhouden en draagt kleding die je beschermen bij een eventueel ongeval. Mocht je ooit iets overkomen, dan wil je geen risico lopen en onnodige kosten voorkomen. Helemaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat met je motor. Bij een motor jonger dan vier jaar kun je het beste kiezen voor een allrisk motorverzekering. Dan vergoedt de verzekeraar de schade van de tegenpartij, maar ook van jezelf. Zo kun je zorgeloos genieten van elke motorrit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *