Je interieur stijlen met glas? Lees hier hoe!

Geplaatst op

Glazen producten zijn stijlvol en trendy. Je kan in elke in elke kamer van het huis werken met glasproducten om net dat unieke tintje te geven aan die badkamer die er al zo mooi uitzag. Glas is makkelijk schoon te maken en het beschadigt vrijwel niet. Tenzij je er uiteraard niet voorzichtig mee omgaat, maar dat geldt natuurlijk voor vrijwel alle materialen. Bij GLASSby zijn er allerlei soorten glasproducten, voor iedere kamer is er iets. Denk bijvoorbeeld aan glazen achterwanden, spiegels, glazen deuren, glazen balustrades, tafelbladen of zelfs een coronascherm. Hier een paar tips om jouw interieur een boost te geven.

Een industriële glazen deur

Een industriële look is al jarenlang een trend op het gebied van wonen. Als je van deze stijl houdt en je zou graag een tintje van deze look toevoegen aan je huis, denk dan eens aan een industriële glazen deur. Het plaatsen van een dergelijke glazen deur zorgt voor deze industriële look en bovendien komt er ook nog meer licht de kamer in en oogt de ruimte groter. Een kleine tip van het huis is om te kiezen voor een zwarte deurklink en zwarte afwerkingen, dit maakt de look nog completer.

Gezandstraalde deuren van glas

Tegenwoordig zie je het steeds vaker in badkamers, deuren met gezandstraald glas. Hierdoor heb je net iets meer privacy met het douchen.  Dit kan ook een oplossing zijn voor de woonkamer. Wanneer je een deur met mat glas plaatst tussen bijvoorbeeld de keuken en woonkamer, kan de ruimte toch worden afgesloten. Een gezandstraalde deur ziet er natuurlijk ook erg stoer uit op kantoor.

Gebruik spiegels met een uniek design

Een makkelijke manier om je interieur een stuk spannender te maken is door spiegels op te hangen met een uniek design. Je kan natuurlijk altijd kiezen voor een standaardspiegel, maar waarom zou je dan niet kiezen voor een bijzondere spiegel, een echte eyecatcher? Bij GLASSby kan je namelijk zelf unieke spiegels ontwerpen, naar eigen wensen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een unieke print of een leuke tekst, maar ook voor een unieke vorm of kleur. Op dit moment zien we met name veel ronde vormen of spiegels met een bronzen kleur. De laatste tip is om meerdere spiegels te combineren. Meer is niet altijd beter, maar in het geval van spiegels wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *