Nieuw interieur? voorkom deze fouten!

Toe aan een nieuw interieur? Richt je woning zo in dat het volledig naar jouw wens is! Je kunt vele kanten op met het inrichten van je woning, echter zijn er een aantal onderdelen waar je rekening mee moet houden. Een nieuw interieur wil je natuurlijk zo snel mogelijk waargemaakt hebben. Voorkom hiermee onderstaande fouten!

Te grote of te kleine meubels

Het gevaar van het uitzoeken van meubels is dat je goed op de afmetingen moet letten en niet zomaar meubels moet bestellen. Het kan namelijk zijn dat de meubels te groot of te klein zijn, waardoor deze niet mooi tot uiting komen in je woning. Ga daarom altijd na hoe groot je meubels wilt hebben en check bij het bestellen of deze afmetingen daadwerkelijk kloppen! Wil je zeker zijn van op maar meubels? Kijk dan eens naar meubelmakerij Apeldoorn!

Verkeerde kleurstelling

Hoe erg kleuren ook op elkaar lijken, af en toe kan het voorkomen dat de kleur die je in gedachte had past bij de rest van het interieur. Een donker groene muur, matcht niet lekker met een bank die net een groene tint lichter is. Je kunt daarom kleurcodes opvragen van meubels die je eventueel ook weer kunt gebruiken voor kleur op muren. 

Te donkere ruimte

Bij het denken aan gezellig, denken we vaak aan donker met lichtjes. Hierdoor kan het zijn dat je teveel donkere kleuren in huis gebruikt waardoor de ruimte juist niet gezellig wordt. Wij adviseren je daarom om bijvoorbeeld één muur aan te houden die je een donkere kleur kan geven. Zorg er daarbij wel voor dat je meubels in een lichte kleur hebt. 

Snoeren in het zicht

In een aantal gevallen wordt er pas na het inrichten gedacht aan de snoeren van tv, laptop of andere apparaten. Zorg ervoor dat je voordat je je woning inricht nadenkt over snoeren die je al kunt verwerken in bijvoorbeeld plintjes, muren of de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *