Speciaal voor beroepschauffeurs

Geplaatst op
code 95

Code 95 is een nascholing die verplicht is geworden voor alle beroepschauffeurs. Tenminste voor degene die geboren zijn na 1 juli 1955. Let er goed op dat deze toevoegde codering op het rijbewijs slechts geldig is voor vijf jaar. Dit dient dus steeds opnieuw te worden verlengd door het volgen van een nascholing. Indien de beroepschauffeur dit niet op tijd doet, mag deze wettelijk gezien de weg niet meer op. Voorkom dat er problemen ontstaan met de geldigheid van het beroepschauffeursrijbewijs en ben er daarom op tijd bij!

Scholing

Ga voor een betrouwbare aanbieder

Verkeersschool Wesseldijk biedt de mogelijkheid om code 95 voordelig te halen. Dit is een aanrader voor iedere beroepschauffeur. Deze verkeersschool heeft vele jaren ervaring en weet zich raad met iedere vraag op het gebied van rijbewijzen. Speciaal voor deze nieuwe codering is er een nieuwe training ontwikkeld. Wesseldijk helpt beroepschauffeur meteen goed op weg. Zorg er ook voor dat slagen een gemakkelijke opgave is. Maak gebruik van de meest ervaren specialisten en slaag ook! Het halen van deze codering is niet moeilijk. Belangrijk is het om de juiste motivatie op te brengen en de aandacht er goed bij te houden. Iedere beroepschauffeur die wilt slagen, lukt dat zeker!

Beroepschauffeur

Betaal niet meer geld als nodig

Kies er ook voor om deze nascholing te volgen bij Verkeersschool Wesseldijk. Deze aanbieder heeft niet alleen een smetteloze reputatie. De prijzen voor het halen van deze speciale codering op het rijbewijs voor beroepschauffeurs is niet duur. Maak gebruik van deze professionele aanbieder tegen een zeer scherp tarief. Iedereen kan gebruik maken van deze ervaren specialist, zonder daar diep voor in de buidel te hoeven tasten. Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn. Iedereen kan deze cursus in eigen tempo volgen op de tijd die hem of haar het beste uitkomt.