Trouwvervoer: originele alternatieven

Geplaatst op

De grote dag staat op de agenda en er zijn al veel dingen geregeld. Het is tijd om ook het vervoer voor jouw trouwdag te regelen. Een mooie jaguar huren is natuurlijk voor de hand liggend. Maar wist je dat er een heleboel alternatieven zijn? Wil jij geen stoere sportwagen of oldtimer op je trouwdag? Lees dan deze blog en ontdek welke vervoer voor jou een goede optie is!

Tractor

Wanneer jouw bruiloft wordt georganiseerd in landelijke stijl, mag een tractor niet ontbreken. Een tractor wint het misschien niet qua stijl, maar je gasten zullen gegarandeerd lachen. Dit type vervoer wordt niet vaak gekozen, dus het is extra origineel. Je kunt de tractor versieren met verschillende attributen zoals slingers en ballonnen. 

Huwelijksbootje

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer de door jou gekozen trouwlocatie aan het water is, is een boot het perfecte vervoersmiddel. Je kunt kiezen voor een rustige sloep, maar wie van meer actie houdt is een speedboot een goede optie. Is een speedboot nog niet ruig genoeg? Dan kun je kiezen voor een jetski. Zorg er wel voor dat je een droog pak bij je hebt…

Luchtballon

Dit is misschien wel de meest romantische optie. De laatste optie die wij je geven als vervoersmiddel is een luchtballon. Een luchtballon is een uitstekende keuze wanneer jullie allebei van avontuur houden en geen angst hebben voor hoogtes. Natuurlijk is een luchtballon niet de meest praktische optie. Zorg er daarom voor dat je altijd een plan B hebt, omdat een luchtballon niet op gaat bij slecht weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *