Trouwvervoer voor jouw bruiloft!

Geplaatst op

Staat er een bruiloft gepland? Van harte gefeliciteerd! Het wordt een bijzondere dag met prachtige herinneringen. Wanneer je dan in je mooie jurk staat of in het pak die je nooit hebt durven kopen, is het natuurlijk wel belangrijk dat je op locatie komt. Het trouwvervoer is dan onmisbaar op deze dag. Naast dat het als functie heeft om je naar bestemming te rijden, is het ook een gave toevoeging aan de trouwfoto’s. 

Een oldtimer

Wanneer je van vintage houdt, dan is een oldtimer het perfecte trouwvervoer op jouw bruiloft. Je zult misschien bij een oldtimer denken aan de volkswagen Kever, maar er is meer! Hoe leuk is het om met een oud volkswagen busje te komen. Of kies juist voor een sportieve Mercedes. 

Een sportieve auto

Je kunt natuurlijk ook een sportieve trouwauto in Zwolle huren. Hiervoor kun je bij Coree Chauffeursdiensten gaan voor een BMW z8 Cabriolet. Kies een auto waar je altijd al eens in hebt willen rijden. Je kunt deze sportieve auto tijdelijk huren, waardoor je zelf de macht krijgt over het stuur. 

Een boot

Is de locatie aan het water? Je kunt dan beter een boot pakken. De bezoekers zullen dit waarschijnlijk niet zien aankomen waardoor het een nog grotere verrassing is. Ben je sportiever aangelegd? Dan kun je ook gaan voor een stoere jetski. 

Luchtballonvaart

Dit is misschien een beetje buiten je comfortzone, maar zeker een optie om te overwegen. Maak voor jouw bruiloft nog een luchtballonvaart waarbij je nog heerlijk kunt genieten van het uitzicht en de omgeving. Het is natuurlijk niet per se een vervoersmiddel om naar bestemming te komen. Maar het is zeker bijzondere manier om dicht bij locatie te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *