Wat je nodig hebt voor een goed kantoor

Geplaatst op

Wanneer je een kantoor gaat inrichten is het belangrijk dat je dit meteen goed doet. Zo weet je zeker dat iedereen comfortabel en met plezier zijn of haar werk kan doen. Om hier voor te zorgen is het handig om een lijstje te maken met de zaken die je hiervoor nodig hebt. Je krijgt hier wat hulp bij, want hieronder vind je een opzet voor zo’n lijstje. Bekijk het dus meteen.

Monitors op de juiste hoogte

Met monitorstandaarden zetten jouw medewerkers hun monitor op de juiste hoogte. Dat is belangrijk, want zo krijgen zij geen nek- of rugklachten van het harde werken en kun je er op rekenen dat de werkdagen goed worden besteed.

Een goede stoel voor iedereen

In aanvulling op de juiste monitorhoogte is ook de hoogte van de stoel waar men op zit van belang. De juiste afstelmogelijkheden zorgen ervoor dat medewerkers met een rechte rug en een actieve houding hun werk kunnen doen. Wanneer je jaar in jaar uit achter een bureau zit wordt dit steeds belangrijker, dus zorg voor goede bureaustoelen voor iedereen!

Voldoende licht

Een donkere ruimte is niet goed voor de productiviteit. Zorg dus dat de verlichting goed is geregeld en laat ook zoveel mogelijk natuurlijk licht naar binnen komen. Zo kan iedereen optimaal zijn en haar werk doen!

Ruimte en zuurstof

Voldoende zuurstof en bewegingsruimte is, net als voldoende licht, belangrijk voor het menselijk lichaam en dus ook voor onze werkproductiviteit. Houdt ook hier dus rekening mee.

Koffie!

Tot slot kan geen enkel kantoor zonder goede koffie. Het maakt niet uit of je nu een startup bent of al jaren bestaat, koffie houdt iedereen gelukkig en wakker. Het is een manier om tot elkaar te komen, een opkikker en simpelweg een smakelijk drankje. Investeer dus in een goed koffieapparaat!