Wat vinden mannen leuk om te krijgen?

Geplaatst op

Het verzinnen van een cadeau kan best lastig zijn. Het is iedere keer weer de vraag wat hij of zij wil hebben. Vrouwen hebben meestal nog wel een wensenlijstje, aangezien ze niet genoeg schoenen, tassen of sieraden kunnen hebben. Maar bij mannen is dit toch iets lastiger. Je wilt ook niet elke keer met geurtjes of sokken aankomen. Daarom beschrijven wij in dit artikel een paar cadeaus die mannen leuk vinden om te krijgen, zodat je vast inspiratie kan opdoen. Doe er je voordeel mee!

Dagje weg

Een man kan je altijd verblijden met een dagje weg. Of dit nu met jou is of met zijn vrienden, het is een mooi moment om nieuwe herinneringen te maken die hem altijd zullen bijblijven. Veel mannen vinden het leuk om iets actiefs te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een outdoor sport of klimmen in een klimhal. Zo kunnen ze zich helemaal uitleven. Is hij niet zo sportief? Boek dan een mooie tour, cursus of workshop of neem hem mee naar een gezellige stad.

Sieraden

Ja ook mannen kun je blij maken met sieraden. Dan hebben we het natuurlijk niet over de bling bling sieraden, maar de stoere en mannelijke sieraden. Zo zijn er diverse mooie armbanden, ringen en herenhorloges te koop, die zijn outfit helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan mooie leren armbanden in combinatie met een horloge. Of een houten kralen armband met een zegelring. Je kan er alle kanten mee op!

Persoonlijk cadeau

Mannen zijn de moeilijkste niet als het gaat om cadeautjes en waarderen het al enorm als ze zien dat je moeite hebt gestopt in een cadeau. Maak daarom een persoonlijk cadeautje. Hierbij kun je denken aan een boekje met lieve teksten over hem of een fotoboek met herinneringen van jullie samen. Succes gegarandeerd!